Stern aktivStern aktivStern aktivStern aktivStern aktiv

Subjects: Accounting, Business Administration, Marketing, Practice Firm, Business Training

Nationality: US

Background: Fachhochschule - bfi Vienna, International Summer Academy for gifted children - Semmering, Public Gymnasium Stockerau, English Language Teaching Assistant – HBLFA für Gartenbau Schönbrunn (Horticulture High School), Teaching English as a Foreign Language Online Program

Education: MSc Wirtschaftspädagogik (MSc Business Education), Vienna University of Economics and Business (WU Wien); B.Sc. Finance/German (University of Illinois at Urbana-Champaign), Vienna University of Economics and Business (WU Wien); Teaching English as a Foreign Language (online certificate)

Interests: Hiking, water-skiing, dancing, nordic walking